Totalt antall sidevisninger

søndag 2. februar 2014

Joda, vi er i gang igjen!


Etter denne lille "timeouten", er vi nå endelig igang igjen. Det ble heldigvis ikke et langt opphold, for Fiskarhedenvillan Sverige satte oss i kontakt med nye snekkere som kunne begynne nesten med en gang. Snekkerfirmaet fra Hønefoss (som jeg har særdeles lite pent å skrive om) er ute av bildet og vi har fått endret ansvarsretten hos kommunen. De nye snekkerne har jobbet på huset en uke, og nå går det virkelig fremover. De måtte bruke de første dagene på å rette og ordne på det lille som de forrige snekkerne hadde satt opp, men har også kommet et godt stykke videre. 

Men så var det all denne snøen som har lavet ned over østlandet de siste ukene da.... Snekkerne har omtrent snødd inne, og materialene som har ligget under x antall cm med snø har vært vanskelig å komme til. Til slutt var det tomt for plass å måke bort snøen, og vi måtte rett og slett bare rekvirerere en lastebil og traktor til å komme og kjøre bort massene. To lass ble kjørt bort, samt at mye ble lempet over på andre siden av veien. Så nå er det mere levelig der oppe på tomta.

 I helga har mannen, svigerbror og far måka rundt husveggen på alle sider slik at vi får opp stillaser til uka. Fint for både oss og snekkerne at de kan konsentrere seg om bygging og ikke snømåking fremover.
Her står faren min og måker snø ned fra det som skal bli 2 etg.

 Nå regner det ute, etter over en mnd med bare minusgrader og snø. Kontraster til Trøndelag og andre deler av landet hvor det er tørt som i ørkenen. For min del kan gjerne våren komme tidlig i år.

3 kommentarer:

 1. Hei,
  Så bra at det går fremover igjen. Masse lykke til videre. Det er veldig gøy når ting skjer og det syns fra dag til dag.
  Hilsen Fiskarhedenbygger som sparkler gips nå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!:-) ja, d er deilig nå som d går fremover. Vi gleder oss jo sånn til å få huset ferdig!! Kos dere med sparklejobben!:-)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett