Totalt antall sidevisninger

mandag 20. januar 2014

Timeout!


Til info for de som av og til stikker innom bloggen; dette blir muligens siste innlegg på en stund. Akkurat nå står hele prosjektet stille, og vi må nå bruke all energi og krefter på å komme oss ut av en kontrakt med et særdeles useriøst byggefirma. Problemene har hopet seg opp, uten at jeg skal gå videre inn på det per nå. Vi får ta en oppsummering når denne konflikten får en løsning. 

Hvis det er noen som er innom bloggen og lurer på om de skal bygge hus med Fiskarhedenvillan (Fhv), så er det viktig å presisere at våre problemer ikke skyldes Fhv, men en useriøs entreprenør her i Norge. Vi har et godt inntrykk av Fhv Sverige, og de er også nå på tilbudssiden med å skaffe oss nye snekkere som kan komme å gjøre huset tett så snart som mulig. 

Fortsettelse følger.....

3 kommentarer:

 1. Å nei :(! Så utrolig leit å høre. Håper det ordner seg snart for dere! Man er prisgitt den entrepenøren man får ja…...

  SvarSlett
 2. Hei
  Nydelig hus - og ikke minst kjøkken/bad og de akk, så utrolig viktige detaljene ! Du har nøyaktig det samme utvalget som jeg også har sett på, selv om vi vurderer et tilpasset Mesterhus, så har vi også sett på Fiskarhedenhus.. Kan jeg bare spørre om hva totalprisen ble, når snekker/rørlegger/elektriker inkluderes ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Kjersti S. Så hyggelig at du liker detaljene og utvalget vi skal ha i huset. Det blir spennende å høre hvilket hus dere velger! Det viktigste er å ha gode håndverkere som er lydhør for hva dere ønsker. Totalprisen for vår del er ikke helt endelig enda, for d kommer stadig noen utgifter man ikke har tenkt på fra starten av. Vi er også ute og innhenter noen entrepriser på f.eks elektriker i disse dager. For oss stemmer det sånn ca å gange tomtepris og prisen for byggesettet med 2,5 tenker jeg.

   Slett