Totalt antall sidevisninger

torsdag 20. februar 2014

Taket er ferdig



Taket er ferdig lagt!! Blir veldig bra, men angrer litt på at det ikke ble enkelkrummet takstein istedenfor dobbelkrum. Men men...det var for å være helt ærlig ikke i mine tanker at det var forskjell da vi bestemte oss for tak. Jeg var fornøyd da vi landet på valget tegelrød takstein. Dette er vel grunnen til at folk sier at man må bygge et par tre hus før man klarer å tenke på alt i planleggingsprosessen. 



dag har snekkerne begynt så smått å sette opp pynten som skal rundt vinduene. De må prøve seg litt frem og gjøre noen justeringer, for alle målene har ikke blitt riktig fra leverandøren EKS. Men, dette tror jeg blir kjempefint og det vil bety mye for husets uttrykk når alt er ferdig. En blikkenslager må uansett også kontaktes, for vi må få blekk i nedre kant av alle vinduene før snekkerne kan få opp alt.

 

I morgen er det allerede fredag igjen, og ukene flyr avgårde før jeg rekker å blunke. Smågutta skal på karneval i barnehagen før helga tar til, og det blir nok to søte og spente utgaver at "Lynet McQueen" som drar av gårde i morgen tidlig. 






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar