Totalt antall sidevisninger

tirsdag 6. mai 2014

Torsk og takpanel :-)

Her i fam. Lahti har vi akkurat avslutta ei super ferieuke på Vestlandet, og "gutta krutt" har overgått seg selv i forhold til tålmodighet i baksetet av Mondeo'n på turen. Takk og lov for DVD-spiller til bil og Smurfedrops.

Må få lov til å vise noen bilder fra Atlanterhavsparken i Ålesund. Utrolig morsomt for både store og små, og anbefales på det varmeste.

Barna koser seg!

Eirik likte steinbiten best.

Sondre likte alle :-)

Mens vi har kost oss med å se på torsk og sei, har snekkerne kommet godt igang med takpanelet hjemme i Villa Lahti. Alt er lagt i 2 etasje, og de er på god vei nede også. Etter all sannsynlighet rekker de også å starte med veggpanel denne uka. Så nå snakker vi!!!!!

2 etg.

Rørleggerne har vært tilbake i dag og lagt vannbåren varme opp til badet i 2 etg.

Kjøkkenet/ spisestua.

De har også startet på det (bitte)lille utbygget over vaskeromsinngangen. 


Leiligheten vi bor i nå er sagt opp fra 1 august, så da må vi rett og slett være i hus. Kan nesten ikke vente, men nå føles det som at det virkelig nærmer seg!!!:-)

3 kommentarer:

 1. Hej!

  Vad fint det börjar bli! Takpanelen på snedtaken, är det något ni har beställt till? vi har inte börjat med takpanelen än men vi har räknat ut att panelen inte skulle räcka till snedtaket....
  Har dem skarvat panelerna?

  Mvh
  /Jannike

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Ja, nå går det virkelig fremover. Vi bestilte takpanel til hele huset, standard panelet, og har ikke bestilt noe ekstra. Vi har malt det før det ble satt opp, og det ser ut til å være mer enn nok. Snekkerne har skarvat panelet. (Flaks at vi har svenske snekkere, slik at vi kunne få de til å oversette til norsk hva "skarvat" og "snedtaken" var...;-)

   Slett
 2. hehehe :) men då håller vi tummarna att det räcker för våra snedtak också :) tack
  Mvh
  /Jannike

  SvarSlett