Totalt antall sidevisninger

mandag 19. mai 2014

Innvendige flater

Nå er snekkerne i full gang med å legge innvendige flater, og i andre etasje er det meste av både panel og gips lagt. Denne uka blir Vegard og far opptatt med å svinge malekosten i denne delen av huset.

Snekkerne er også godt i gang med å legge panelet i første etasje, og inne på stua er det morsomt å se at glattpanelet vi har beiset på forhånd blir riktig så bra ferdig oppsatt. 


Har ikke et veldig beskrivende og godt bilde av stua, men på veggen er det lagt glattpanel fra Bergene Holm som er beisa med ett strøk i fargen "gråtonet" fra Tyrilin. 

På kjøkkenet/ spisestua holder de på å legge faspanel, og denne skal males i fargen "antikkgrå" fra Jotun. Samme type panel og farge skal også gå igjen i gangen og opp i stua i 2 etg. 


Faspanel lagt rundt verandadøra på kjøkkenet. 

Jeg har brukt kvelden til å kjøpe inn maling til gutterommene. Gutter er gutter, så et blått og et grønt rom må det bli :-)


Pilasterblå fra Jotun skal Sondre få på sitt rom. (Bildet hentet fra Byggmakker sine hjemmesider.)


Eirik sitt rom skal males i fargen "Laurbær" fra Jotun. (Bildet hentet fra Lady sin interiørblogg.)

Avslutter med et bilde av huset tatt nede fra lekeplassen litt tidligere i vår. Nå er bladverket på trærne blitt så tett at huset knapt synes herfra. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar