Totalt antall sidevisninger

onsdag 5. mars 2014

Rekkverkkrøll


Huseprosjektet skrider sakte men sikkert fremover. Ikke veldig mye gjenstår utvendig nå, og de har også begynt å isolere litt inne. I dag da mannen kom opp på tomta, så han til sin store glede at rekkverket rundt verandaen og inngangspartiet hadde kommet opp. Meeeeeeeeeen, da han tok en litt nærmere titt oppdaget han at snekkerne hadde satt opp rekkverket som fulgte med byggesettet, og IKKE det vi hadde spesialbestil fra EKS. Ups......:-) Ergo, må jobben gjøres om igjen.... Vel vel, sånn skjer, og selv om de har fått klar beskjed om hvilke rekkverk vi skal ha tidligere, så var det kanskje litt dumt at både de spesialbestilte og de som fulgte med huset har blitt liggende oppe på tomta. 

Neste uke blir det en pause i arbeidet på huset, siden snekkerne må til Sverige for å jobbe på et hus der. Kanskje vi får prøve å benytte anledningen til å stå inne i huset og grunne litt materialer. Det er litt lunk inne i huset, og i tillegg melder de sol neste uke!! Halleluja!!!!!! Den har vi ikke sett mye til de siste månedene. 


5 kommentarer:

 1. Fint med verandan!!! Våra snickare har fortfarande inte satt upp vår veranda :( men samtidigt så har dem gjort jättemycket inne!
  /Jannike (jannikeniklas.blogspot.com)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, ble fint med veranda!:-) Bare så synd d var feil rekkverk...:-/ vi har ikke kommet så langt innvendig enda. Det har vært så vått her i vinter at treverket har godt av å stå og tørke litt før mer gjøres inne. Gøy å se fremgangen på huset deres også! Er inne på bloggen deres hver dag!:-)

   Slett
 2. Litt krøll må man regne med ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne lille snekkertabben er til å leve med...:-)

   Slett
 3. Liker bildet, ordvalgene, greit at man oppdager feil før snekkerne begynner på neste steg, og blir så bra, så bra. Det er det viktigste! Oh jobben INNVENDIG er bare, bare moro! Slik blir et hjem til, Randi <3 Klem Grini

  SvarSlett