Totalt antall sidevisninger

tirsdag 25. mars 2014

Isolering og luftesystem

En stund siden siste oppdatering nå! Det er ikke de store synlige endringene fra dag til dag nå, slik det var i starten. De siste ukene har snekkerne jobbet både litt inne og ute. De har isolert alle vegger og lagt rørene til luftesystemet. De har også begynt å plaste, siden det ganske snart skal sprøytes isolasjon opp på loftet (eller hva man skal kalle det...) Verken isolasjon eller lufterør er veldig morsomt å fotografere, men under følger et par bilder:På ettermiddager og kvelder den senere tiden har mannen i huset, med god hjelp av faren min, grunnet og malt ett strøk på alt av verandastolper som skal settes opp. Det skal stå så tett at det ville blitt vanskelig å få malt kantene etter å ha blitt satt opp. Man skulle ikke tro at det var all verdens jobb, men det tar virkelig tid og er mange vendinger. Husfrua sjøl bidro også med et lite strøk maling en søndags ettermiddag :-)

Nå skal snekkerne jobbe ut denne uka, samt neste uke, før de tar seg en pause frem til over påske. I disse ukene tar vi ut noen uker ferie, og belager oss på myyyye maling. I morgen kommer alt av innvendig takpanel fra Sverige, og alt skal grunnes og males før det skal opp. I tillegg har vi bestemt oss for å droppe å bestille ferdig malt panel, og heller male alt av dette selv også. Det ble mye dyrere enn hva vi først var forespeilet å bestille panelet ferdig malt, så da får vi bare svinge malekosten selv. 

I ukene snekkerne er borte, skal også rørlegger og elektriker inn å gjøre sine jobber. Vi må få laget el-tegninger sammen med elektrikeren før dette, så all el-planlegging må snart være i boks. Vanskelig.....


1 kommentar:

  1. Maling tar tid, en etter en, prosess etter prosess, men jammen går det FREMOVER!:-)

    SvarSlett