Totalt antall sidevisninger

fredag 1. august 2014

Vi har flytta inn altså....

Jada, vi har flytta inn!!! :-) Vi har bodd i huset i snart en uke nå! Deilig er det, men fullstendig kaos til tider. Gravemaskin i full sving ute, montering av kakkelovn og pipe inne, samt et helt flyttelass som står mer eller mindre over alt. Tror det kommer til å ta en stund før alt kommer på plass.

Litt vanskelig å blogge om dagen også, fordi vi ikke har fått internetten oppe å gå. Men et lite innlegg blir det nå på dårlig 3G-nett. 

Kakkelovnen ble ferdig i dag, nå står bare pipeløpet opp til taket igjen. 

Småtrolla har brukt badekaret flittig.


Satser på flere bilder når vi ordentlig bredbånd oppe og gå. Nå blir det en liten trøndelagstur på oss, og så håper vi både graving og pipe er ferdig når vi kommer hjem. 5 kommentarer:

 1. Så utrolig lekkert dere får det :-) God smak rett og slett :-)

  Hilsen fra "gamle-naboen"

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Carina!!:-) Vi gleder oss til å komme ordentlig i orden. Fortsatt mye flytterot

   Slett
 2. Blitt veldig, veldig fint, herlig å se dere "i hus" :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott hus dere har, å SÅ flinke og effektive dere har vært selv i byggeprosessen! :) Vi lurer på å bygge hus fra Fiskarhedenvillan ila 2015. Kan jeg spørre hva som er med i prisen for huset? Er snikker arbeidet inkl, å kan dere selv velge hvilken entreprenør dere vil bruke til å få satt opp huset?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Mona! Vi koser oss i nytt hus!:-) Snekkerarbeidet er dessverre ikke med i husprisen. Man kan få agenten til Fiskarhedenvillan til å skaffe entrepriser på dette, eller hente inn egne snekkere, rørleggere osv. Lykke til med planleggingen av deres nye hjem!:-) Randi

   Slett