Totalt antall sidevisninger

tirsdag 19. august 2014

En liten oppdatering

Tiden flyr, og vips så er sommeren 2014 over. Det føles i alle fall slik, selv om det kanskje kan dukke opp noen varme dager igjen nå mot slutten av august. Men vi kan ikke klage for det har vært en deilig sommer, og man skal heller ikke se bort ifra at det kan bli en riktig så fin høst også.

I hus og hage skjer det stadig fremskritt. I helga var vi riktig så produktive, så nå har gressfrøene kommet i jorda og det har blitt hekk mot lekeplassen.

18 planter Potentilla med nydelige rosa blomster danner nå hekk mot øst.

Alt grunnarbeid og opparbeiding på fremsiden av huset er også ferdig, og nå venter vi bare på at oppsetting av garasje skal starte om en drøy måned. Trodde aldri jeg som dame skulle lengte så mye etter en garasje, men etter å ha bodd noen uker med diverse verktøy og hageredskap OVER ALT hvor det strengt talt ikke hører hjemme, så erkjenner jeg at garasje er en påkrevd nødvendighet.

Garasjen skal leveres og settes opp av Grimestadgarsjen. Det blir en 1,5 garasje, med bod i bakkant. Vi har gått for en litt lavere modell (med 27' takvinkel slik som på utbygget på huset) enn vi først tenkte. Siden den blir stående delvis foran huset, ønsker vi ikke at den skal ruve for mye eller dekke for sol og sikt.  

Det blir ikke så mye plen på fremsiden av huset, men nok til at det blir noen innslag med grønt. Må få tak i fin stein/grus (kanskje elvestein?) til å legge i gangstien opp til huset, og rundt inngangspartiene. 

Tenk så deilig det skal bli å få grønn plen, samt slutte og dra all denne grusen inn i huset....:-)

Inne skjer det litt endringer i disse dager. Snekkerne er tilbake for å bytte trappa som var feil ved første levering, samt bygge boden i gangen. Mer lagringsplass er en nødvendighet.

Vi har fortsatt ikke kommet oss på nett her i huset, men håper det kommer på plass denne uka. Begynnere kjenne på et lite savn etter tv også nå når kveldene begynner å bli litt mørkere. Når pc med ordentlig tilkobling er oppe og går igjen, skal jeg prøve å ta noen flere innebilder. Foreløpig nøyer jeg meg med en liten instagramcollage med bilder fra #villalahti1 kommentar:

  1. Liker at du bruker ordet erkjenner en del, Randi... jeg lider av samme arbeidsskade sjøl ;)

    SvarSlett