Totalt antall sidevisninger

torsdag 19. juni 2014

Litt flere bilder av bad + riktig rekkverk på verandaen

Da har snekkerne avslutta for uka, og blir nå borte de neste to ukene. De skal visstnok begynne på et hus i Luxenburg, men det passer egentlig greit, for da kan disse ukene brukes til siste finpuss av flislegging, samt at Fon kan komme og gjøre det utvendige grunnarbeidet ferdig. Kakkelovnen skal også opp, og forhåpentligvis begynner de på den i morgen.

Bortsett fra innredning og badekar, er nå badet i 2 etasje helt ferdig. Veldig fornøyd med valgene av flis, og de brunbeisede veggene ble en stilig kontrast til de hvite flisene. Her er noe flere bilder.


Og på det lille badet nede i 1 etg er de historiske flisene nå lagt på gulvet. Nå gjenstår det flere lag med impregnering (og fuging). Mye jobb med disse flisene, men de er virkelig verdt det.


Gulvet på vaskerommet er også ferdig. Her blir det enkle, grå fliser.


Som fortalt i et tidligere blogginnlegg, ble det først satt opp feil rekkverk på verandaen og rundt inngangspartiet utvendig. Vi har investert i rekkverk i sveitserstil fra EKS, noe snekkerne ikke fikk med seg i farta, og derfor satte de opp det som er standard til dette huset fra leverandøren isteden. Slik har det blitt stående en god stund, siden det innvendige har blitt prioritert. I dag da jeg kom fra jobb, så jeg at de endelig hadde fått bytta rekkverket på verandaen. På bildet ser dere det "riktige" rekkverket oppe på verandaen, mens det "gale" rekkverket fortsatt ikke er bytta nede rundt inngangspartiet. 

I helga må vi prioritere å rydde på tomta. Masse søppel som må kjøres på dynga. Det er utrolig hva et slikt husprosjekt genererer av avfall.

Nå ligger vi som slakt i hver vår sofa, og er klare for Uruguay - England i VM. Sportsidioter som vi er....:)


1 kommentar:

  1. Stilig bad, liker kontrastene! Tror det blir enda mer knall i virkeligheten, enn på bilder! Synes dere har kommet langt!! Men det ligger mye arbeid bak...!

    SvarSlett