Totalt antall sidevisninger

tirsdag 10. juni 2014

Mye å oppdatere!!

Nei, nå må denne bloggtørken se til å ta slutt. Det skjer faktisk FOR MYE oppe i huset til at jeg har klart å sette meg ned å utforme et lite innlegg i det siste, men nå skal jeg skjerpe meg....

Vi nærmer oss mer og mer ferdigstillelse av huset, og to rom ble til og med helt ferdig i dag (bortsett fra et par lister) Dette er gutterommene, og du kan tro junior 1 og 2 ble i fyr og flamme da de så at stjernetapeten og prikketapeten som de har hørt så mye om, endelig hadde kommet opp på veggen. 

Eiriks rom:Sondres rom:Husbonden jobber dagen lang for å få lagt tapet på de to resterende rommene (gjesterommet og foreldresoverommet), mens snekkerne helst skulle sett at det var ferdig i går...:-)


(Pippis motto passer godt for tiden...:-)


Flisleggeren er også i full sving om dagen. Bildet over viser flisene fra badet i første etasje. Nøytrale, slik at de historiske flisene på gulvet skal få komme til sin rett. I dag holdt han på med legging av subway-flisene på badet i 2 etg, men det var så motlys pga sol inn gjennom vinduet at jeg ikke fikk tatt noe ordentlig bilde. (Klager ikke, vi har deilig sommervær her på solkysten i Vestfold for tiden) 

Sist, men ikke minst må jeg legge med noen bilder av mitt stoooooore kjøkken som er på tur opp. Mangler litt på finishen enda, men vitrinedørene, siste benkeplate (som var skadet under transporten) og resten av hvitevarene, kommer nok å plass til uka. Ser for meg for en fantastisk husmor jeg skal bli på dette kjøkkenet....;-)
Nå er det bare å psyke seg opp til en Ikea-tur, for vi må skaffe innredningen til vaskerommet og badet ganske så snart. Helst i går det også...

Ikke helt lett å få tiden til å strekke til om dagen, men nå ser vi iallfall enden av dette prosjektet. Da klarer man å yte det siste lille. 6 kommentarer:

 1. Så fiiint!! Och ja mycket händer i vårt hus också! :) om 2 ½ vecka så är det inflyttning för oss, förhoppningsvis. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det!! Skulle ønske det var jeg som hadde en innflyttingsdato om 2,5 uker, men jeg må nok smøre meg med litt mer tålmodighet...:-)

   Slett
  2. Ja men det är lite stressigt, vi har inte alls börjat med parkettgolvet eller tapetsering så det blir inflyttning för att vi måste lämna vår lägenhet så huset kommer inte alls att vara färdig till dess.

   Slett
 2. Så fint det blir:) vi begynner å komme i mål vi også, og begynner å flytte inn neste fredag!! Venter på at kjøkkenet skal bli levert nå i kveld. Håper de rekker å bli ferdig..

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldiggriser!! Neste fredag er jo snart!!!:-) kjøkken er gøy! Kjøkkenet vårt ble kjempestort, mye større enn jeg hadde sett for meg :-) gleder meg til å se noen flere bilder fra huset deres snart!

   Slett
 3. Kjøkken er skøy! Et rom man bruker mye tid på... heldigvis! :-) Herlig at det ble større enn forventet, Randi! Tipp topp!

  SvarSlett