Totalt antall sidevisninger

onsdag 6. november 2013

Vi er i gang med grunnarbeidet!

I dag gikk endelig startskuddet ordentlig for husbyggeprosjektet vårt! Gravemaskina fra Carl C. Fon har starta opparbeidinga av tomta, og allerede ser flatene mye større ut.

Eirik (snart tre år) hvinte av fryd da vi på tur hjem fra barnehagen kjørte oppom tomta, og han fikk se at den store gravemaskina endelig hadde kommet.

Det har skjedd mye på "planleggingsfronten" de siste ukene. Man kan vel si at ting har falt litt mer på plass enn hva vi følte en stund. Selve husbyggersettet er nå bestilt, og entreprenøren som står ansvarlig håper vi kan være i gang før jul. Det håper selvsagt vi også. Dette avhenger først og fremst av om Fiskarhedenvillan kan levere huset før jul. Mureren står klar til å lage grunnmuren så snart Fon er ferdig.

Kjøkkenet er også ferdig planlagt, og plantegningene skal jeg legge ut i et blogginnlegg snart. Det blir veeeeeldig fint! :-)


2 kommentarer:

  1. Så artig at det endelig skjer noe:-)Vi har begynt med ringmuren nå, det tok litt lengre tid enn vi trodde denne gravingen pga berg. Men nå blir det!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Godt å være i gang!! :-) ser ut som husene våre kommer til å bli bygget ganske parallellt!! R.

      Slett