Totalt antall sidevisninger

lørdag 9. november 2013

Kjøkkenet vårt :)

Slik blir (mest sannsynligvis) kjøkkenet vårt:

Kjøkkenet er fra Ballingslöv/Drømmekjøkkenet, med fronten Star. Har også valgt å sette inn fire vitrinedører fra tradisjonsserien deres, rett og slett fordi jeg syns de er fantastisk fine. Hvitevarene er fra Siemens.

Jeg er ikke utelukkende fan av barløsninger på kjøkkenet, men ser det praktiske ved å ha en sitteplass ved kjøkkenbenken. Syns forslaget fra kjøkkentegneren om å ha skap ytterst, som rammer inn barkrakkene, var en strålende idè.

Etter å ha studert katalogene fra Ballingslöv opp og ned og i mente, har jeg også funnet inspirasjon til fliser over koketoppen. Syns flisa Pombalino fra Höganäs er lekker, men håper det ikke er en sånn flis man blir lei av om fire år...så jeg må tenke litt på den før jeg bestemmer meg helt.

Det er ikke så lett å se ut ifra et bilde, men rommet er ca dobbelt så stort som det som vises her. I tillegg til kjøkkeninnredning, rommer kjøkkenet også et ganske stort spisestuebord. Og i det ene hjørnet skal det stå en kakkelovn. Det blir dobbel dør inn fra gangen og dobbel verandadør ut til hagen. Inn til stua blir det en "døråpning uten dør" på 1,5 meter.


1 kommentar:

  1. Utrolig lekkert! Og flisene, de hadde ikke jeg blitt lei av, veldig fine:)

    SvarSlett