Totalt antall sidevisninger

tirsdag 15. oktober 2013

Fargevalg

Mor i huset har hatt et par kjærkomne fridager, og prøvd å bruke disse til å ta noen valg...ikke alltid like enkelt! Som for eksempel å bestemme seg for hvilken gråfarge panelet på kjøkkenet skal få. Ikke for mørk, ikke for lys osv, og viktigst av alt - den må harmonerer med egghvit. Egghvit er det mye gult i, og vil se skitten ut mot greige toner for eksempel. Valget har falt på en nydelig varm gråtone fra Lady som heter "Grå harmoni". Det er en grå mellomtone med hint av gul i. 


Har også gått mange runder for å finne riktig blåfarge til ytterdøra, men tror nå å ha landet på Fjellblå fra Jotun. En helt mørk blå nyanse, nesten over i sort. Håper det blir lekkert!


I tillegg gjorde jeg en veldig hyggelig oppdagelse i går! Jeg dro innom Drømmekjøkkenet i Tønsberg for å se kjøkkenet vi skal ha "live". Vi skal ha fronten "Star" i hvit farge. Trodde i utgangspunktet ikke at denne fronten kunne kombineres med tilbehøret "Herregård", men til min store glede fortalte den hyggelige dama i butikken at jeg fint kunne få Herregård vitrinedør også til dette kjøkkenet. Hurra!!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar