Totalt antall sidevisninger

mandag 30. september 2013

Baderomsmøbler

I dag har vi gjort noen innkjøp, noe som kanskje er litt galskap, siden vi ikke har noe hus enda. Men siden det nå var slik at vi kunne spare noen tusenlapper på ting vi likevel skal ha, så slo vi til. 20 % rabatt på alt fra Hafa hos Carlsen Fritzøe førte til at vi kjøpte badekar, tilhørende blandebatteri, toalett til begge badene, dusjhjørne og en dusjdør. Godt med alt som er unnagjort :-) Det aller beste var at alt kunne stå på lager hos Hafa helt til vi hadde behov for å få det levert. Veldig kjekt.


Hafa Hampton badekar

Hafa Hampton dusj- og badekarblandebatteri

4 kommentarer:

 1. Hei,
  Artig å se at det er flere som bygger Tranan. Vi har kommet i gang med grunnarbeidet nå, spennende! Prøver å finne ut hvordan jeg skal møblere badet i 2 etg. Badekar skal jeg ha! Men hadde vært praktisk med en dusj også, er bare redd det blir litt trangt...skal dere ha begge deler?

  Mvh Ann-Helen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ann-Helen! Så hyggelig å høre fra flere Tranan-husbyggere! Hvor i landet bygger dere? Jeg syns også bad er kjempevanskelig. Dyre valg som helst bør bli bra i mange år fremover ( ikke like lett å bytte flis som å male om en vegg..) Har dere beholdt den opprinnelige planløsningen? Vi har gjort badet oppe i 2 etasje en god del større og får god plass til både dusjnisje og badekar. Her håper vi å komme igang med grunnarbeidet om noen uker, men venter på endelig svar fra kommunen i disse dager. Randi :-)

   Slett
  2. Hei, vi har beholdt den opprinnelige planløsningen ja. Men jeg angrer litt på det nå, skulle gjerne hatt et litt større bad oppe. Men gjort er gjort! Vi får finne en løsning på det. Kanskje det blir bare badekar med en svingbar dusj-dør. Blir spennende å følge med på dere ihvertfall!

   Slett
  3. Lykke til videre, og stikk gjerne innom bloggen vår igjen! Den skal bli litt mer innholdsrik og utfyllende bare vi kommer igang med byggingen ;-)

   Slett