Totalt antall sidevisninger

tirsdag 8. juli 2014

Strøm og vann


Vi har endelig lamper som lyser og vann i kranene!! Nice!


4 kommentarer:

 1. Så bra at dåre har begynt å komme i mål dere også, har dere flyttet inn nå kanskje? Jeg ser at dere har fått 60*60 fliser på badet... Jeg ville også ha det, men de nektet å legge så store fliser pga at riktig fall til sluken ville bli vanskelig da. Har dere gjort noe spesielt for å få det til?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Nei, vi har ikke flyttet inn enda, men snekkerne avslutter denne uka. Håper å få flyttet inn iløpet av de første ukene. Vi har mosaikkfliser inne i dusjnisjen, derfor er det ikke noe problem med store fliser ute på gulvet. Har dere flyttet inn?

   Slett
 2. Vi har flytta inn ja, måtte ut av gammelhuset 30 juni. Var bare på håret at de rakk å få på plass vann og strøm. Enda er det litt småplukk igjen, og reklamasjonsarbeid. Men det er vel sånn det er å bygge...

  SvarSlett
  Svar
  1. Våre snekkere avsluttet i dag:-) Nå er d bare å sette i gang med utvask og deretter begynne med flyttelasset. Husbonden rettet litt på meg i forhold til svaret jeg ga deg ang flisene våre på badet. Flisene er ikke større enn 46 x 46, og flisleggeren hadde neppe godtatt å legge noen som var større. Håper dere koser dere i nyhuset :-)

   Slett