Totalt antall sidevisninger

søndag 30. november 2014

Snart tid for adventskos.

Det nærmer seg jul, og i morgen er det første dag i desember. Kalenderen til gutta er hengt opp i kveld, og heldigvis er ikke de små drevne nok i julekalender-gamet til å skjønne at mora ikke har rukket å få tak i mer enn 10 pakker enda. Hadde egentlig ikke tenkt å starte med kalenderpakker enda, men når søstra mi har brodert både tidlig og sent på det flotte opphenget, var det for ille å ikke henge den opp.


Eller har det ikke vært mye tid til de helt store juleforberedelsene enda. Selv har jeg slitt med omgangssyke den siste uka, og på tirsdag er det eksamen. Aldri en desember uten.... Så for min del starter den virkelige kosen onsdag 3.12. Til helga er planen å prøve seg på lefsebaking for første gang. Anne kommer med takke, og planen er både tykk- og tynnlefse.


Gutta og mannen fikk pynta den lille utebusken i ettermiddag, samt hengt opp julenek til småfuglene. Det ble riktig så koselig ute. Nå venter vi bare på snøen. 


 

Julestjerna skulle i utgangspunktet opp i vinduet på gjesterommet, men kom ikke lenger enn til skapdøra på kjøkkenet. Kjenner jeg oss selv rett blir den vel fort hengende der....


En asalea har erstattet pelargoniaen i kjøkkenvinduet. Selv er jeg glad i julestjerner, men med en mann som nyser bare han hører navnet, så er det uaktuelt. Like greit at det røde ikke inntar huset helt heller før det nærmer seg selve julehøytiden.

Ønsker alle en riktig koselig advent og førjulstid!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar